Предимства при използването на нашия превоз

traslados desde aeropuerto de Alicante

Когато тръгвате на почивка, едно от притесненията ви е как ще се придвижите от летището или гарата до крайната си цел – хотела, квартирата и т.н. Ако решите, че това е въпрос от второстепенно значение, ще съжалявате, тъй като ако изберете най-добрия начин за придвижване от летището на Аликанте или Валенсия, това може да ви помогне много, за да успеете да се насладите на отпуската си и ще ви даде възможност да „изключите” и да се възползвате възможно най-добре от времето си за почивка.

Една от най-големите ползи, които ще ви даде частният превоз, е че пестите много време при пътуването си, например от гарата до хотела. Пътуванията винаги са тежки и дори когато не са много продължителни, а вие имате голямо желание да пристигнете, може да се изморите повече, тъй като ще се наложи да ползвате някое бавно транспортно средство и да чакате, независимо че сте много близо до крайната си цел. При обратното пътуване ползата е още по-значима, тъй като сте се настроили за връщане и не е желателно да натрупвате повече часове в път.

Освен това, тъй като сключвате частен договор, само за вас и лицата, които ви придружават, няма да правите никакви спирания за разтоварване на багаж и слизане на други пътници, удължавайки по този начин първото и последното си придвижване. Взимате транспорт от летището в Аликанте или от мястото, на което сте пристигнали, и достигате директно крайната си цел, без излишни спирания. При обратното пътуване правите съвсем същото, което ще ви помогне да се насладите на повече време за почивка, вместо да губите част от почивните си дни в път.

Друго голямо предимство е, че нашите превози от Бенидорм и околностите са организирани така, че да изчакват пристигането на вашия самолет или влак и няма да се притеснявате, че ще изпуснете влака или автобуса, с които трябва да се придвижите по-нататък, след като вече сте слезли от самолета и без да се налага да плащате за друг транспорт и така да губите не само пари, но и време.

Освен това, от Коста Бланка Трансфер (Costa Blanca Transfer) предлагаме евтина услуга за частни пътувания из цялата крайбрежна зона на Леванте.

Ако сравните този транспорт с пътуването с влак, ще се убедите, че е значително по-удобно, тъй като ще бъдете взети точно от мястото, от което искате, и ще бъдете транспортирани, където пожелаете. Влакът ви оставя на гарата и от там трябва да търсите друг транспорт до хотела. Автобусът може да ви остави по-близо до крайната цел, но е много бавен и освен това трябва да го споделяте с други хора, които пътуват до други хотели и така едно привидно кратко пътуване може да продължи пет пъти по-дълго от нормалното. Ако сте решили да сключите договор за ползване на такси, помислете за това, че и ние можем да ви превозим до Бенидорм или до близките околности и това всъщност е същата услуга, но ние ще ви превозим значително по-евтино и освен това, ще извършим превоза с превозното средство, което е най-удобно за вас и придружаващите ви лица, според техния брой и багаж.

И накрая, ако искате по време на почивката си да се освободите от всички ангажименти и да й се насладите изцяло, сключете договор за частен превоз с Коста Бланка Трансфер и така ще си спестите време и пари.