КОИ СМЕ НИЕ?

Добре дошли в “Costa Blanca Transfer” – фирмата, натоварена с осъществяване на частно транспортиране от летищата в Аликанте и Валенсия, до което и да е място в Коста Бланка и обратно. Проверете цените ни и няма да се поколебаете да пътувате с нас.

На нашата web-страница можете да попълвате полетата “presupuesto rápido” („бързи изчисления”) и така ще получите точната цена за превозването ви. При пристигането ви шофьорът на “Costa Blanca Transfer” ще ви посрещне в залата за пристигащи, за да ви придружи до колата и да ви откара на адреса, който му посочите, независимо дали е хотел, апартамент или наета частна квартира.

В “Costa Blanca Transfer” без съмнение, ще откриете най-добрите цени, тъй като резервацията ще направите директно към нас, доставчикът на услугата, без посредници. Ако не вярвате, проверете цените чрез бърза команда, като изберете подробностите от пътуването си и натиснете бутон „Consultar” („Справка”). Нашите цени са окончателни, няма да бъде добавен никакъв друг разход за багажа, за плащане с карта, за закъснение на полета и др.под.

В “Costa Blanca Transfer” предоставяме услугите с голям професионализъм, сериозно отношение и точност.

“Costa Blanca Transfer” работи денонощно и целогодишно, включително през почивни и празнични дни, и приема резервации, също денонощно, на web-страницата си.

Ако искате да научите повече за фирмата ни и за услуги, които предоставяме в района на Коста Бланка, проверете информацията, предоставена в нашата web-страница.

“Costa Blanca Transfer” е една наскоро учредена фирма, с предмет на дейност превозване на пътници, чиято цел е да задоволи нуждите на клиента. Като имаме предвид тази цел, знаем, че първото впечатление е много важно, затова нашият персонал ще очаква пристигането на полета ви и веднага ще ви заведе на мястото, от което ще започне Вашето приключение, почивка и т.н. Сигурни сме, че ще останете достатъчно доволни, за да ни се доверите и при следващото си пътуване.

В “Costa Blanca Transfer” ще ви гарантираме точно и навременно обслужване, любезно отношение, прекрасно оборудвани автобуси и микробуси, както и много конкурентни цени, тъй като правите резервацията си директно към нас, доставчикът на услугата, без посредници.

Всички наши превозни средства са снабдени с разрешително за превозване на пътници, задължителната застраховка и застрахователно покритие за пътниците. Всички те са оборудвани с климатик и отделение за куфари и са спазени всички изисквания за сигурност.

Не се колебайте, защото в “Costa Blanca Transfer” ще намерите транспорта, от който се нуждаете, и независимо дали ви предстои почивка или делово пътуване, ще получите VIP обслужване.

Ако докато попълвате формуляра, се натъкнете на проблем, моля да се свържете с нас.