Vantajele folosirii transportului nostru

traslados desde aeropuerto de Alicante

Când mergeți în vacanță, unul din gândurile care Vă deranjează este cum să Vă deplasați de la aeroport sau de la gară până la destinația finală – hotelul, locul de cazare, etc. Dacă credeți că acest lucru este de o importanță secundară, Veți regreta cu siguranță, pentru că dacă alegeți modalitatea cea mai bună de transfer de la aeroportul Alicante sau de la aeroportul Valencia, aceasta Vă poate ajuta mult ca să reușiți să Vă bucurați  de vacanța dumneavoastră conferindu-Vă posibilitatea de a Vă „deconecta” din viața de toate zilele și de a beneficia cât se poate mai bine de timpul dumneavoastră de odihnă.

Unul din beneficiile cele mai mari, pe care Vi-le conferă transportul privat, este acela că dumneavoastră economisiți mult timp pentru transferul dumneavoastră, spre exemplu, de la gara până la hotel. Aceste transferuri sunt întotdeauna grele de suportat chiar dacă au o durată nu atât de lungă, pentru că dumneavoastră, fiind obosiți de lunga călătorie, doriți să ajungeți la destinație cât se poate mai repede, dar dacă ar fi nevoie să așteptați și să folosiți un mijloc lent de transport, Vă puteți obosi și mai mult, indiferent de faptul că sunteți chiar foarte aproape de destinația finală. La călătoria de întors beneficiul este și mai semnificativ, pentru că dumneavoastră, gândindu-Vă deja la întoarcerea acasă,  poate că nu Veți mai avea poftă să petreceți mai multe ore în călătorie .

În afară de aceasta, dat fiind faptul că dumneavoastră Vă angajați cu încheierea unui contract privat, valabil numai pentru dumneavoastră și persoanele care Vă însoțesc, automobilul respectiv care realizează transferul nu va transporta alți călători și nu va pierde timp pentru urcările, coborârile și descărcarea bagajelor acestora, prelungind astfel durata transferului dumneavoastră de la și către aeroport sau gară. Luând transportul potrivit de la sau către aeroportul din Alicante, dumneavoastră Veți ajunge direct la destinație, fără opriri de prisos. Când vine timpul pentru călătoria de întors, dumneavoastră Veți face absolut acelaș lucru, care Vă va ajuta să nu pierdeți mult timp pentru transferul de întors, irosindu-l pentru călătorie, ci nu pentru distracții sau odihnă.

Celălalt mare beneficiu constă în faptul că transportul nostru de la Benidorm și împrejurimile orașului,  este organizat în așa fel, încât autovehiculul respectiv așteaptă sosirea avionului sau trenului dumneavoastră, scutindu-Vă de teama, că Veți rata mijlocul de transport care Vă va asigura transferul la destinație, după ce dumneavoastră ați coborât deja din avion fără a fi nevoie să mai plătiți pentru folosirea transportului în comun, pierzând timp și bani.

În afară de aceasta, noi din Costa Blanca Transfer Vă oferim un serviciu ieftin pentru niște călătorii private prin toată zona costieră a regiunii Levante.

Dacă comparați transportul nostru cu transportul realizat cu tren, Vă veți convinge, că transportul nostru este mult mai confortabil, pentru că autovehiculul nostru Vă va aștepta și Vă va lua direct de la locul unde doriți, urmând a Vă transfera exact până tot acolo unde doriți. Trenul Vă lasă la gară și de acolo dumneavoastră trebuie să căutați un alt transport până la hotel. Transportul în comun Vă duce mai aproape de destinația finală, însă este foarte lent și trebuie împărtășit cu alte persoane care călătoresc în alte destinații  și așa o călătorie la o distanță scurtă la prima vedere, poate să aibă o durată de cinci ori mai mare decât cea normală. Dacă V-ați hotărât să încheiați un contract pentru transfer cu taxi, gândiți Vă asupra posibilității, că și noi Vă putem transporta până la Benidorm sau până la împrejurimile acestei localități , acesta fiind de fapt acelaș serviciu, dar la un preț mult mai convenabil și, în afară de aceasta, vom folosi mijlocul de transport cel mai comod pentru dumneavoastră și pentru persoanele care Vă însoțesc, în conformitate cu numărul și bagajul acestora .

În sfârșit, dacă dumneavoastră doriți ca în timpul vacanței să Vă scuturați de toate angajimentele dumneavoastră și să Vă bucurați complet de timpul liber, încheiați un contract pentru transport privat  cu Costa Blanca Transfer, economisind astfel mult timp și bani.