CINE SUNTEM NOI?

Bine ați venit în “Costa Blanca Transfer” – firma însărcinată în efectuarea transportului privat de la aeroporturile din  Alicante și Valencia către orice loc din Costa Blanca, dus-întors. Verificați prețurile noastre și nu veți mai ezita să călătoriți cu noi.

Pe pagina noastră web puteți completa câmpurile “presupuesto rápido” („calculări rapide”) obținând astfel prețul exact al transportului. La sosirea la aeroport, șoferul societății “Costa Blanca Transfer” vă va întâmpina în sala pasagerilor sosiți, vă va însoți până la autobuz și vă va transporta la adresa indicată de dumneavoastră, indiferent dacă este vorbă de hotel, apartament sau o casă închiriată.

În “Costa Blanca Transfer” , fără dubiu, veți găsi cele mai bune prețuri, pentru că rezervările le faceți direct la noi, furnizorul serviciilor, fără mediatori. Dacă nu ne credeți, verificați prețurile în site-ul nostru printr-o comandă rapidă, alegând detaliile călătoriei dumneavoastră și apasând butonul „Consultar” („Consultări”). Prețurile noastre sunt definitive, fără cheltuieli suplimentare pentru bagaj, pentru plată cu card, pentru întârzierea zborului, etc.

În “Costa Blanca Transfer” serviciile sunt prestate cu profesionism, cu seriozitate și cu acuratețe.

“Costa Blanca Transfer” lucrează 24 din 24 de ore în tot timpul anului, inclusiv și în zilele de odihnă și de sărbători, recepționând de asemenea în 24 din 24 de ore rezervările dumneavoastră făcute pe pagina web a firmei.

Dacă doriți să aflați mai multe despre firma noastră și despre serviciile noastre pe care le prestăm în raionul  Costa Blanca, accesați informațiile puse la dispoziția pe pagina noastră web.

“Costa Blanca Transfer” este o societate recent înființată, având ca obiect de activitate transportul de călători, al cărei scop principal este satisfacerea cerințelor clienților. Având în vedere obiectivul acestă propus, noi ne dăm seamă că primele impresii au cea mai mare importanță , iată de ce personalul nostru va aștepta  aterizarea zborului dumneavoastră , urmând a vă transfera imediat la locul unde va începe aventura,odihna sau afacerea dumneavoastră. Suntem siguri, că satisfacția dumneavoastră va fi suficientă , ca să aveți încredere în noi și pe viitor în călătoriile dumneavoastră următoare.

În “Costa Blanca Transfer” vă garantăm niște servicii prestate cu acuratețe și în timp, atitudine politicoasă, autobuze și microbuze dotate de toate, la prețuri foarte competitive, întrucât rezervările le faceți direct la noi, furnizorul serviciilor, fără mediatori.

Toate mijloacele de transport ale noastre sunt autorizate pentru transporturi de călători , posedă asigurările obligatorii precum și acoperirile de asigurare ale călătorilor. Toate mijloacele de transport sunt dotate cu instalații de aer condiționat și cu un compartiment pentru bagaje în respectarea tuturor cerințelor de siguranță.

Nu ezitați, pentru că în “Costa Blanca Transfer” veți găsi transporturile de care aveți nevoie și indiferent dacă intenționați să vă duceți la odihnă sau aveți o deplasare de afaceri , vă veți bucura de niște servicii VIP.

Dacă veți avea probleme la completarea formularelor, vă rugăm să ne contactați.