SERVICIILE

“Costa Blanca Transfer” prestează orice fel de servicii legate de transportul de călători, care sunt adaptate la nevoile fiecărui călător, care sunt în stare să satisfacă cerințelor dumneavoastră în domeniul turismului, afacerilor, distracțiilor , etc.

Transferul de la și la aeroport

Transferul de la și la aeroport

Suntem experți în toate felurile de transport cu autobuze și microbuze. Fără îndoială, serviciul nostru „stelar” este transferul pasagerilor de la și la aeroporturile din Alicante și Valencia. Prin “Costa Blanca Transfer” noi efectuăm transporturi private și directe. Dumneavoastră și persoanele care vă însoțesc nu veți folosi unul și același mijloc de transport concomitent cu alți călători. Vă vom transfera de la aeroporturile din Alicante și Valencia la adresa indicată de dumneavoastră, indiferent dacă este vorbă de hotel, apartament sau o casă închiriată.

Transportul de golf

Transportul de golf

Creșterea numărului terenurilor de golf cu caracteristici excelente, așezate pe litoralul Costa Blanca, transformă zona această într-un adevărat paradis pentru cei care practică acest sport. Pe tot litoralul și în zonele muntoase ale provinciei Alicante sunt situate complexe sportive de cel mai înalt nivel, astfel încât fiecare amator al sporturilor să dispună de mai multe posibilități de a alege locuri dotate cu terenuri de golf, cu hoteluri și alte instalații sportive, destinate turiștilor.

Conștiincioși de rolul principal, pe care îl joacă tipul acestă de destinații turistice , în societatea “Costa Blanca Transfer” ne am specializat în prestarea unor servicii de transport de înaltă calitate, care satisfac cerința principală a acestui tip de utilizatori, și anume: rapiditatea.

Puteți cere de la noi să vă punem la dispoziția lista prețurilor , completând formularul nostru, fără nici un angajament din partea dumneavoastră.

Excursii

Excursii

Orașele și celelalte localități de pe Costa Blanca oferă nenumărate posibilități de odihnă, sporturi și parcursuri turistice de la nord la sud , începând de Denia și Jávea și până a se ajunge la Calpe și Moraira. Alte destinații, tot foarte cunoscute sunt Altea, El Albir și Benidorm, trecând prin Villajoyosa, El Campello și Аликанте , ajungând la Santa Pola, Torrevieja și în sfârșit la Orihuela. Multe posibilități de odihnă, distracții și turism cultural vă oferă patrimoniul istoric al raionului, muzeele, meșteșugurile, piețele și târgurile, parcurile tematice, care îi așteaptă pe vizitatorii litoralului Costa Blanca . “Costa Blanca Transfer” vă poate transporta la oricare din aceste locuri.

Puteți cere de la noi să vă punem la dispoziția lista prețurilor , completând formularul nostru, fără nici un angajament din partea dumneavoastră.

Transportul școlar

Transportul școlar

În “Costa Blanca Transfer” prestarea serviciilor de transport școlar și transportul de copii mici este de mare importanță pentru noi.

Avem opt ani de experiență lucrând cu școala “Sierra Bernia School” unde rezultatele sunt evidente: siguranță, acuratețe, confort și satisfacție.

Am adaptat serviciile noastre în mod special nevoilor fiecărui centru de educație (orele de curs, numărul locurilor unde trebuie oprit, etc) și în plus, realizăm toate excursiile organizate. Puteți cere de la noi să punem la dispoziția dumneavoastră lista prețurilor , completând formularul nostru, fără nici un angajament din partea dumneavoastră.

Excursii private pe mare

Excursii private pe mare

Dacă sunteți amatori ai mării și vă place să simțiți cum briza marină mângâie fața dumneavoastră, nu puteți rata plimbarea privată cu vapor pe Bahía, care începe din portul Alicante. Noi vă vom lua de pe locul unde sunteți cazați, vă vom transporta până la portul de plecare, vă vom aștepta cât durează excursia și vă vom transporta înapoi la locul dumneavoastră de cazare.

Uitați de toate problemele zilnice și desfătați-vă! De celelalte avem grijă noi!