СРОК и УСЛОВИЯ на РЕЗЕРВАЦИИТЕ

Посочените по-долу срокове и условия се прилагат по отношение на всички пътници, които правят резервации в „Коста Бланка Трансфер” („Costa Blanca Transfer”).

“Costa Blanca Transfer” е Интернет-търговското име на „Аутокарес Явор Бус” ООД („Autocares Iavor Bus”, S.L.), чиито данъчни данни са следните:

Данъчен идентификационен код: В54578364.

Адрес:  Calle Xaloc, No.3, bloque 1, 10, 9; 03570 Villajoyosa - Alicante.

Данни от Търговския регистър: Търговски регистър на Аликанте, том 3543, фолио 203, лист А-126459, вписване 1-во.

В момента, в който направите резервацията, ще бъде изискано пълното заплащане на сумата. След получаване на заплатената сума, вие ще получите удостоверителен документ (разписка) за направената резервация на електронната си поща, предоставена от вас при попълване на формуляра за резервацията. Въпросната разписка трябва да бъде представена на водача на автобуса на “Costa Blanca Transfer” при пристигането ви.

Промени и анулиране

Всички промени и анулирания трябва да се изпращат на следния адрес:

info@costablancatransfer.com.

При промяна, получена до 72 часа преди пристигането, няма допълнително заплащане.

При промяна, получена в рамките на 72 часа преди пристигането, се заплащат 100% от цената на резервацията.

При анулиране, получено до 72-та часа преди пристигането, няма допълнително заплащане.

При анулиране, получено в рамките на 72-та часа преди пристигането, се заплащат 100% от цената на резервацията.

Закъснение на полета

Ако в резервацията си сте посочили пълната информация за полета си, ще бъдете взет от летището от шофьорите на “Costa Blanca Transfer” без допълнително заплащане.

Допълнения за багаж

Цената на резервацията включва един брой ръчен багаж до 10 кг и един фактуриран багаж до 32 килограма на лице. За всеки брой багаж над посочените, ще се плащат по 10,00€.

Ако пътувате с големи пакети (вързопи, сандъци), пренасяте стикове за голф, детски колички, велосипеди и др.под., трябва да ни съобщите за това.

“Costa Blanca Transfer” и нейните шофьори си запазват правото да откажат транспортирането на дадено лице, ако преценят, че се намира под въздействието на алкохол или наркотици и от чието поведение може да се предположи съществуването на заплаха за водача, за МПС и за другите пътници.

В нашите коли не е позволено да се пуши, да се яде или да се консумират напитки.

Колите на “Costa Blanca Transfer” са с пълна застраховка за превозване на пътници, както се изисква според испанското законодателство.

Когато правите резервация за услугите на “Costa Blanca Transfer” това означава, че сте приели всички срокове и условия, изброени по-горе.

Изброените по-горе условия се основават на предвиденото в испанското законодателство и всяко тяхно оспорване от ваша страна пред “Costa Blanca Transfer” попада под юрисдикцията на испанските съдилища.