УСЛУГИ

“Costa Blanca Transfer” предоставя всякакъв вид услуги, свързани с превоза на пътници, адаптирани към нуждите на всеки клиент, за да задоволи изискванията ви във връзка с всякакъв вид туристически, делови, развлекателни и т.н. събития.

Превоз от и до летището

Превоз от и до летището

Експерти сме във всякакъв вид превозване с минибуси и автобуси. Експерти сме във всякакъв вид превозване с минибуси и автобуси. Без съмнение, нашата „специалност ” са трансферите от и до летищата в Аликанте и Валенсия. С “Costa Blanca Transfer” извършваме частни и директни превози. Вие и лицата, които ви придружават, няма да ползвате едно и също превозно средство с други пътници. Ще ви транспортираме от летищата в Аликанте и Валенсия на адреса, който ни посочите, независимо дали е хотел, апартамент или наета частна квартира.

Голф-транспорт

Голф-транспорт

Увеличаващият се брой полета за игра на голф с отлични характеристики в Коста Бланка превръща тази зона в истински рай за практикуването на този спорт. Спортни комплекси от най-високо ниво са разпръснати по целия бряг и планините в провинция Аликанте и така всеки желаещ разполага с голямо избор от места, оборудвани с полета за голф, хотели и спортни инсталации, които се предлагат на вниманието на туриста.

Съзнавайки важната роля, която играят този вид съоръжения в провинцията, в “Costa Blanca Transfer” сме се специализирали в предоставянето на услуга за качествено транспортиране, която отговаря на основното изискването на този тип потребителите, а именно, бързината.

Можете да поискате от нас да ви предоставим ценова листа, като попълните нашия формуляр, без какъвто и да било ангажимент от ваша страна.

Екскурзии

Екскурзии

Градовете и другите населени места в Коста Бланка предлагат безкрайно много възможности за отдих, спорт и туристически преходи от север до юг, като се започне от Denia (Дения) и Jávea (Хавеа) и се стигне до Calpe (Калпе) и Moraira (Морайра). Други също много известни са Altea (Алтеа), El Albir (Ел Албир) и Benidorm (Бенидорм), като се пресекат Villajoyosa (Вияхойоса), El Campello (Ел Кампейо) и Alicante (Аликанте) и се стигне до Santa Pola (Санта Пола), Torrevieja (Торевиеха) и накрая Orihuela (Ориуела). Множество предложения за отдих и развлечения предлага и историческото наследство на района, музеите, занаятите, пазарите и панаирите, тематичните паркове, които очакват посетители в Коста Бланка. “Costa Blanca Transfer” може да ви заведе на всяко от тези места.

Можете да поискате от нас да ви предоставим ценова листа, като попълните нашия формуляр, без какъвто и да било ангажимент от ваша страна.

Училищен транспорт

Училищен транспорт

В “Costa Blanca Transfer” предлаганата услуга по училищен транспорт и превозване на малки деца е от голямо значение за нас.

Осем години вече работим с училище “Sierra Bernia School” и резултатът е очевиден: сигурност, точност, комфорт и удовлетвореност.

Специално сме адаптирали нашите услуги към нуждите на всеки образователен център (часове на занятията, брой и места, където трябва да се спре) и освен това, осъществяваме всички организирани екскурзии. Можете да поискате от нас да ви предоставим ценова листа, като попълните нашия формуляр, без какъвто и да било ангажимент от ваша страна.

Частни екскурзии с кораб

Частни екскурзии с кораб

Ако сте любители на морето и ви харесва да усещате как морският бриз гали лицето ви, не може да пропуснете частната разходка с кораб по Баия (Bahía), която започва от пристанището на Аликанте. Ние ще ви вземем от мястото, на което сте настанени, ще ви закараме до пристанището, ще ви изчакаме и ще ви върнем обратно. Забравете всичко и се наслаждавайте! За останалото ще се погрижим ние!