ЧЕСТИ ВЪПРОСИ

Къде ще намеря шофьора си?

Когато вземете багажи си, тръгнете към залата на пристигащите, където ще ви очаква наш шофьор с табелка с името ви.

Ако не успеете да намерите шофьора, трябва да се свържете с нас на телефоните, които са достъпни денонощно (+34 681294120). Моля, да не напускате залата на пристигащите.

Не се притеснявайте, нашият персонал проверява информацията за всеки полет или влак и разполага с данни за пристигането ви и за евентуалните закъснения.

Часът на тръгване към летището винаги е съобразен с вас и групата ви така, че да сте на летището два часа преди полета.

В случай на закъснение при получаването на багажа, клиентът трябва да се свърже с нас по някой от денонощните ни телефони (+34 681294120), в противен случай шофьорът, след като мине единият час на толерантност от пристигането на полета или влака ви, ще приеме, че времето за изчакването е изтекло.

Цената на резервацията включва един брой ръчен багаж до 10 кг и един фактуриран багаж до 32 килограма на човек. За всяка бройка багаж над описаните ще ви бъдат начислени по 10 евро.

Не се начислява никаква сума за заплащането с карта.

Да, задължително е да разпечатате или да съхранявате на преносим носител потвърждението на резервацията, за да можете да я представите по-късно на нашия шофьор.

Да, можете да направите резервацията си сега и да платите в следващите 24 часа чрез банков превод. Ако не направите плащането в посочения срок, резервацията се анулира.